EM'Age behandeling

Een krachtige anti-aging behandeling op basis van technologische formules en met ons huidverbeterend toestel. Geschikt voor de huid met zichtbare tekenen van huidveroudering.

 

Met deze revolutionaire behandeling maken we de huidtextuur gladder, verminderen we rimpels, kunnen we pigmentvlekken en littekens verlichten en wordt het gelaat strakker. We stimuleren het natuurlijke anti-aging proces, de producten worden beter opgenomen worden en stimuleren we de huideigen aanmaak van collageen en elastine. Vooraleer je met deze behandeling start adviseren we om eerst een skintake te boeken.

 

Anti-Aging

Een noodzaak voor de huid: om de zichtbare tekenen van veroudering tegen te verminderen.

De Em'Age lijn is het resultaat van het voortdurend onderzoek van Philip Martin's laboratoria. Huidveroudering wordt nu tegengegaan met ingekapselde liposomen, groeifactoren, biomimetische peptiden en hyaluronzuur. 

De doelcellen worden bereikt door een innovatief cosmetisch systeem dat de huid reactiveert en regenereert.

 

Voor wie?

 • Voor de huid met zichtbare tekenen van huidveroudering. 
 • Voor de atonische en ouder wordende huid.
 • Voor de beschadigde huid.
 • Voor gevoelige en dunner wordende huid.
 • Voor het regenereren en herstellen van de huid. 

We adviseren je graag vooraleer je met deze behandeling start.

Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm waarbij we 4 behandelingen uitvoeren met maximum 2 weken tussen.

 

Prijzen:

1 behandeling = 140€

Kuur van 4 beurten = 510€

+ bij het volgen van een kuur ontvang je -10% korting bij aankoop van producten! 

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van onze MultiFace Pro 

De Multiface Pro heeft maar liefst 5 verschillende kopstukken! 

 

1. Autopolaire iontoforese

 

Dit handstuk wordt gebruikt om hydrofiele (wateroplosbare) stoffen dieper in de sluizen in de huid zodat ze daar hun werking kunnen uitvoeren. 

De bloedvaten worden verwijdt waardoor werkzame stoffen beter in de huid worden opgenomen. 

Iontoforese = Ion migratie.

Stimuleert de bloedcirculatie en verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.

Verwijdert negatieve stoffen waardoor de huidfuncties aanzienlijk verbeteren.

De cellen blijven permanent in de mogelijkheid om te absorberen.

Roodheden worden vermeden. 

Voorkomt een wijziging van de pH-waarde van de huid.

 

2. Elektroporatie 

 

Wordt ook wel naaldloze mesotherapie of naaldloze microneedling genaamd. Dit handstuk wordt gebruikt om grotere molecules dieper in te sluizen in de huid zodat ze daar hun werking kunnen doen. 

Door middel van naaldloze mesotherapie kunnen actieve substanties in verschillende lagen van de huid gebracht worden dankzij de werking van elektriciteit. Met behulp van deze procedure produceren de speciale elektromagnetische golven die door het apparaat worden voortgebracht minuscuul kleine kanaaltjes die onder het oppervlak van de huid beginnen en zich uitstrekken naar de diepere lagen in de huid. 

Deze behandeling zorgt voor een stralende en gelifte huid. 

 

3. Plasma licht 

 

Deze nieuwe innovatieve methode kunnen we gebruiken om alles te behandelen die we zien op de huid: puistjes, couperosevaatjes, hyperpigmentatie, littekens, een diepe rimpel, rosacea,.. De 'plasma skin renewal' is gewoonlijk geschikt voor iedereen, gezien het uiterst efficiënt werkt op de moeilijk te bereiken regio's zoals rond de ogen en de mond. Het kan dus gebruikt worden bij quasi elk huidtype.

 

4. LED-therapie 

 

BRH (Blauw licht - rood licht - warmte therapie)

De ontwikkeling werd gebaseerd op verschillende wetenschappelijke onderzoeken. één van deze onderzoeken bewijst de effectiviteit van blauw licht op lage intensiteit bij de behandeling van lichte of gemiddelde acné.

Gebruik van rood licht ondersteunt het verloop van het ontstekingsproces en de genezing. Het BRH (BLUE-RED-HEAT) handstuk kan zowel gelijktijdig het blauwlicht als het roodlicht op de huid projecteren, en daardoor intenser gaan werken in de diepere lagen van de huid. Met lichttherapie zorgt een verwarmingselement ervoor dat het oppervlak dat in aanraking komt met de huid een bepaalde temperatuur bereikt. 

De Led-therapie kan dus gebruikt worden voor de behandeling van acné, en zorgt ook voor unieke resultaten bij verouderde, lichtbeschadigde en gerimpelde huid. Het anti-aging programma heeft een weefselstimulerend effect om het vermoeide metabolisme van de huid te stimuleren. Het rosacea-programma heeft een anti-inflammatoir en regeneratie-bevorderend effect. 

 

5. Radiofrequentie

 

Dit handstuk werkt voornamelijk liftend. Gedurende het gebruik van radiofrequentie warmt de energie de huid en onderhuid op, terwijl het huidoppervlak nauwelijks verwarmd wordt. Het bipolaire handstuk wordt gebruikt om de huid glad te strijken en voor andere behandelingen die een effect wensen te bereiken op het oppervlak van de huid. In dit geval passeren de radiogolven heen en weer tussen de twee polen die geïntegreerd zijn in het handstuk, hierdoor worden de huid en de opperhuid het best bereikt. De collageenvezels worden geherstructureerd om een permanent resultaat te bekomen. Het huidoppervlak is verbeterd en de huid is onmiddellijk verstevigd.  

 

Tijdens de Em'Age behandeling maken we ook gebruik van de high-end verzorgingsproducten van Philip Martin's.

Waarom de Em'Age lijn van Philip Martin's?

1. Cosgenetica: Gaat rechtstreeks van genetica naar cosmetica, versnelt de celverneiuwing.

 

2. Onderzoek en ontwikkeling: Het teamwork tussen artsen, biologen en cosmetische professionals. 

 

3. Collageen: Verhoogt de natuurlijke productie van lichaamseigen collageen en stimuleert de fibroblasten.

 

4. Hyaluronzuur: Verhoogt de natuurlijke productie van het lichaamseigen hyaluronzuur, waardoor de Natural Moisturising Factor van de huid behouden blijft.

 

5. Botu-Like effect: De Em'Age producten bevatten botu-like werkstoffen die de diepte van rimpels minimaliseren.

 

6. Geen schadelijke stoffen: 0% parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, PEG, siliconen, natrium laureth sulfaat, ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Cosgenetica

Regeneratie versnellers

Eén van de belangrijkste tekortkomingen in traditionele cosmetica is de overdracht van actieve ingrediënten in de huid. Met de nieuwe ICS-systemen (Intelligent Care System) van de Em'Age lijn zijn de actieve bestanddelen ingekapseld in moleculen die als drager fungeren en ze rechtstreeks in de fibroblasten (= de doelcellen die huidvernieuwing stimuleren) transporteren. 

Em'Age gebruikt specifieke actieve bestanddelen die lijken op de FGF-receptor van de fibroblasten, die het celmembraan binnendringen en direct in het cytoplasma van de lederhuid werken, waardoor de synthese van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit proces wordt versterkt door het verbazingwekkende hydratatievermogen van hyaluronzuur dat in verschillende vormen wordt gebruikt en de Em'Age lijn zeer aanpasbaar en opmerkelijk doeltreffend maakt.

 

 • Sterke werking op de expressierimpels: het gelaat wordt minder fronsend en meer ontspannen.
 • Werking op kraaienpootjes rond de ogen: vermindering van rimpels bij gelaatsuitdrukkingen.
 • Tonifiërend effect: revitaliseert het volume (zachtheid en weerstand), de teint en de spanning van de wangen en kin, waardoor de huid van de slapen en de jukbeenderen minder dun wordt. 
 • Strijkt de rimpels rond de mond glad. 
 • Gaat huidverslapping tegen: strijkt de rimpels van de hals glad en geeft de huid elasticiteit. 
 • Botu-like effect: peptiden zijn zeer doeltreffend bij het ontspannen van de voorhoofdsrimpels, het liften van de wenkbrauwen en het groter maken van de ogen. 

Em'Age de methode

 

Huidanalyse

 

In stand houden en verbeteren van de hydrolipidenfilm

 

Herstel en behoud van de elasticiteit en de teint van de huid.

 

Celvernieuwing zo optimaal mogelijk laten verlopen door dit te stimuleren

 

Zorgt voor hydratatie en voeding door het stimuleren van de juiste cellulaire functies van de huid.

 

Actieve bio-technologie

 

Herstelt de ware gezondheidstoestand van de huid

 

De 4 stappen van de behandeling:

1. Analyse van de huid.

De Skintake is de eerste fundamentele stap om de tekortkomingen van de huid te begrijpen en de beste behandelingen aan te bevelen om resultaten te bereiken.

 

2. Reiniging en hydratatie van de huid.

De allereerste stap om het huidbeeld te verbeteren is een correcte en diepe gelaatsreiniging, afgestemd op huidtype en huidstructuur.

 

3. Em'Age behandeling in het schoonheidsinstituut.

Het contrast met alle vormen van huidveroudering wordt gegeven door een intensieve actie die de productie van essentiële stoffen voor de gezondheid van de huid stimuleert. Daarbovenop wordt ons huidverbeterend toestel gebruikt voor een nog beter en sneller resultaat. 

 

4. Thuisverzorgingsadvies.

Deze stap werkt ondersteunend en is een perfecte voorbereiding op de professionele behandeling. Dagelijkse thuisverzorging houdt de resultaten van de behandelingen in stand en zorgt voor een gezonde en correcte huidverzorging.

 

Direct resultaat na 1 behandeling !