New Face Behandeling

Het doel van de New Face behandeling is de huid grondig reinigen en ophelderen. Tijdens deze verzorging worden GEEN toestellen gebruikt. Dit is een ideale behandeling om kennis te maken met huidverbetering of ideaal als maandelijks onderhoudsbehandeling. Tijdens de New Face Behandeling worden de producten aangepast aan de noden van uw huid.

Exclusiviteit en doeltreffendheid

De evolutie van CosGenetics, de laatste generatie cosmetica ontwikkeld door Philip Martin's biedt een zeer hoge concentratie aan actieve bestanddelen om een intensieve werking op de huid te garanderen en zo resultaten te verkrijgen en onvolkomenheden tegen te gaan. Huidverzorging is een dagdagelijkse routine geworden dankzij de combinatie van specifieke producten. De serums, met hun speciale vloeibare consistentie zijn uniek en zorgen voor een gemakkelijke opname in de huid: de actieve bestanddelen, die in het serum en in de gecombineerde créme zitten, worden snel in de diepere lagen van de opperhuid gebracht. 

 

De snelle werking en synergie van serum en créme optimaliseren de doeltreffendheid in het tegengaan en verbeteren van de imperfectie, waardoor schoonheid en gezondheid van de huid langdurig wordt gegarandeerd. De verbetering van het welzijn wordt versterkt door de wekelijkse toepassing van het masker dat een specifieke en meer intensieve actie uitvoert.

De noodzaak voor de huid: reinigen en ophelderen.

Een zintuiglijke ervaring van totaal welzijn waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Aangename geuren en texturen die de huid begeleiden naar reiniging, vernieuwing en opheldering. Het gevoel van frisheid, diepte reiniging en voeding omarmt de huid en herstelt de serrenieit en het welzijn.

Voor wie?

 • Voor de huid die zowel oppervlakkige als diepe reiniging nodig heeft.
 • Om de huid voor te bereiden op een intensievere behandeling. 
 • Voor alle huidtypes en leeftijden. 
 • Voor haar en hem. 

Prijzen:

1 behandeling = 75€

Bij de New Face behandeling zijn er verschillende mogelijkheden:

New Face Hydrating 

De noodzaak voor de huid: hydratatie

Huidcellen moeten via werkstoffen vocht toegediend krijgen en vasthouden, wat essentieel is om hun integriteit e, vitaliteit te waarborgen. De juiste hydratatie beschermt, voedt en zorgt voor een goede elasticiteit, comfort en doorlaatbaarheid. Serum, crème en masker, zijn essentieel om een hoog en correct niveau van hydratatie te behouden. Dankzij CosGenetics, de kracht en de hoge concentratie van actieve bestanddelen die in elk product van de lijn aanwezig zijn, wordt de huid weer gezond. 

 

Voor wie?

 • Voor de vochtarme huid en beschadigde hydrolipidenfilm.
 • Voor de huid transepidermaal vochverlies moet tegengaan.
 • Voor de gevoelige huid. 
 • Voor de huid met kwetsbare haarvaten en couperose. 
 • Voor de gedehydrateerde huid als gevolg van langdurige blootstelling aan de zon. 
 • Voor hem en haar. 

New Face Hydrating: Calming

Voor de vochtarme en gevoelige huid

Een behandeling om de barrière-functie van de huid te herstellen. Geschikt voor de gevoelige huid die de balans brengt in de juiste hoeveelheid vocht, vitaminen en mineralen. Een ideale cocktail om roodheid te verminderen, de dermis te versterken en een gevoel van comfort en welzijn te bieden.

New Face Hydrating: Tonifying

Voor de gedehydrateerde en doffe huid

Een behandeling om de hydratatie van de huid te herstellen. Geschikt voor de doffe en kwetsbare huid. Brengt balans in de juiste hoeveelheid vocht, vitaminen en mineralen. Versterkt de dermis en voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering.

New Face Purifying

De noodzaak voor de huid: talgregulatie en mattifiëren

De huid met onevenwichtigheden zoals een vette huid, onzuiverheden, overproductie aan talg en zichtbaar vergrote poriën. De zuiverende, adstringerende en verzachtende werking is van essentieel belang om de vette, acné-gevoelige huid onmiddelijk een gezond en evenwichtig aanzien te geven en de talgafscheiding te verminderen. 

Dankzij CosGenetics, de kracht en hoge concentratie van actieve werkstoffen die in elk product van de lijn aanwezig zijn, wordt de huid weer gezond en ontdekt zij een nieuwe dimensie van gezondheid en schoonheid. 

 

Voor wie?

 • Voor de vette huid.
 • Voor de huid met onzuiverheden veroorzaakt door acné.
 • Voor de huid met onzuiverheden en vergrote poriën. 
 • Voor haar en hem. 

New Face Purifying: Sebum Balancing

Voor de huid die gevoelig is voor seborroisch eczeem en acné

Een ideale verzorging voor de huid die verstopt is door een overmatige talgproductie. Het is een behandeling die de huid doeltreffend zuivert. Het reinigt de huid en laat een gevoel van frisheid en lichtheid na. 

New Face Purifying: Normalising

Voor de vette huid met vergrote poriën 

Een verzorging die vooral gericht is op een dieptereiniging en balanceren van de talgproductie zonder de hydrolipidenfilm te beschadigen. 

New Face Revitalising

De noodzaak voor de huid: Refresh van de huid

De juiste voedingsstoffen en de revitaliserende kracht van het stabiele vitamine C bevorderen de vorming van collageen en elastine en maken de huid compact en tonisch. Serum, creme en masker zijn essentieel om degeneratieve schade te blokkeren en een gezonde, jonge huid te behouden met een stralende teint. 

Dankzij CosGenetics die in elk product van de lijn aanwezig zijn, kunnen we een onmiddelijke antioxiderende werking garanderen die in staat is om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. 

 

Voor wie?

 • Voor de doffe huid.
 • Voor de huid met beschadiging en hyperpigmentatie 
 • Voor de oxidatieve huid. 
 • Voor de huid met vroegtijdige huidveroudering.
 • Voor hem en haar.

New Face Revitalising: Illuminating

Voor een grauwe en doffe huid - hyperpigmentatie

Een behandeling om huidbeschadiging en pigmentatie tegen te gaan. Het gepersonaliseerd protocol om de vorming van pigmentatie te behandelen en onvolkomenheden aanzienlijk te verbeteren. Geschikt voor een doffe en zonbeschadigde huid. Resultaat: Een ware Refresh van de huid. 

New Face Revitalising: Repairing

Voor een huid met eerste tekenen van huidveroudering

De perfecte behandeling om de huid met eerste tekenen van huidveroudering te vernieuwen en te herstellen. Een weg om de integriteit van de huid te behouden door een sterke revitaliserende en antioxiderende werking. Geschikt voor een verslapte huid.