Skintake

Is het de eerste keer dat je een gelaatsverzorging boekt bij ons in het instituut? Dan kiest u best voor deze behandeling.

 

Het verloop van de Skintake:

Als je komt voor een skintake is het aangewezen om je huid te reinigen 2u voor je komt en geen verzorgingsproducten te smeren. Zo kunnen we nauwkeuriger meten dan wanneer je net een dagcréme gesmeerd hebt of make-up draagt.

 

We starten bij een Skintake altijd eerst met een huidanalyse. Met onze Smooth Skin Analyzer wordt je huid vakkundig geanalyseerd om u deskundig advies te kunnen geven over de dagdagelijkse verzorging van je huid.

 

Met ons toestel meten we maar liefst 8 verschillende parameters van je huid. Zo weten we perfect waar jouw huid op dit moment nood aan heeft, welke producten we het best gebruiken tijdens de gelaatsverzorging en welke producten voor jou het meest aangewezen zijn voor thuisgebruik.

 

Daarnaast overlopen we samen een korte vragenlijst zodat we meer inzicht krijgen over jouw huid en wat je verwachtingen zijn van de behandeling.

 

We kijken samen welke producten het meest geschikt zijn voor jouw dagelijkse skincare routine thuis naargelang de resultaten van de huidanalyse, jouw gewenste tijdsbesteding, jouw verwachtingen en jouw budget.

 

Indien gewenst is er ook een mogelijkheid om samen een behandelplan op te stellen op maat om jouw skin issues aan te pakken. We hebben bij ons in het instituut namelijk heel wat huidverbeterende behandelingen in ons gamma.

Na dit intake gesprek volgt uiteraard een deugddoende gelaatsverzorging met de producten die voor jouw huid het meest geschikt zijn.

De normale prijs van een skintake is 45€

Bij aankoop van 3 verzorgingsproducten vervalt de 45€ en is de skintake helemaal gratis!

Meestal heb je om een goeie skincare-routine te starten 3 producten nodig: reiniging, tonic en créme.