Teenager Behandeling

Deze behandeling geschikt voor jonge huiden, is een ware dieptereiniging voor de huid; De huid wordt uitgezuiverd en behandeld MET ons huidverbeterend toestel. 

De noodzaak voor de huid: ophelderen, talgregulatie en mattifiëren

De huid met onevenwichtigheden zoals een vette huid, onzuiverheden, overproductie aan talg en zichtbaar vergrote poriën. De zuiverende, adstringerende en verzachtende werking is van essentieel belang om de vette, acné-huid of acné-gevoelige huid onmiddellijk een gezond en evenwichtig aanzien te geven en de talgafscheiding te verminderen. 

Dankzij CosGenetics, de kracht en hoge concentratie van actieve werkstoffen die in elk product van de lijn aanwezig zijn, wordt de huid weer gezond en ontdekt zij een nieuwe dimensie van schoonheid en gezondheid. 

 

Voor wie?

  • Voor de vette huid.
  • Voor de huid met onzuiverheden veroorzaakt door ané.
  • Voor de huid met onzuiverheden en vergrote poriën.
  • Voor haar en hem.

We adviseren je graag vooraleer je met deze behandeling start.

Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm waarbij we 4 behandelingen uitvoeren met maximum 2 weken tussen.

 

Prijzen:

1 behandeling = 85€

Kuur van 4 beurten = 290€

+ bij het volgen van een kuur ontvang je -10% korting bij aankoop van producten! 

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van onze MultiFace Pro 

De Multiface Pro heeft maar liefst 5 verschillende kopstukken! 

 

1. Autopolaire iontoforese

 

Dit handstuk wordt gebruikt om hydrofiele (wateroplosbare) stoffen dieper in de sluizen in de huid zodat ze daar hun werking kunnen uitvoeren. 

De bloedvaten worden verwijdt waardoor werkzame stoffen beter in de huid worden opgenomen. 

Iontoforese = Ion migratie.

Stimuleert de bloedcirculatie en verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.

Verwijdert negatieve stoffen waardoor de huidfuncties aanzienlijk verbeteren.

De cellen blijven permanent in de mogelijkheid om te absorberen.

Roodheden worden vermeden. 

Voorkomt een wijziging van de pH-waarde van de huid.

 

2. Elektroporatie 

 

Wordt ook wel naaldloze mesotherapie of naaldloze microneedling genaamd. Dit handstuk wordt gebruikt om grotere molecules dieper in te sluizen in de huid zodat ze daar hun werking kunnen doen. 

Door middel van naaldloze mesotherapie kunnen actieve substanties in verschillende lagen van de huid gebracht worden dankzij de werking van elektriciteit. Met behulp van deze procedure produceren de speciale elektromagnetische golven die door het apparaat worden voortgebracht minuscuul kleine kanaaltjes die onder het oppervlak van de huid beginnen en zich uitstrekken naar de diepere lagen in de huid. 

Deze behandeling zorgt voor een stralende en gelifte huid. 

 

3. Plasma licht 

 

Deze nieuwe innovatieve methode kunnen we gebruiken om alles te behandelen die we zien op de huid: puistjes, couperosevaatjes, hyperpigmentatie, littekens, een diepe rimpel, rosacea,.. De 'plasma skin renewal' is gewoonlijk geschikt voor iedereen, gezien het uiterst efficiënt werkt op de moeilijk te bereiken regio's zoals rond de ogen en de mond. Het kan dus gebruikt worden bij quasi elk huidtype.

 

4. LED-therapie 

 

BRH (Blauw licht - rood licht - warmte therapie)

De ontwikkeling werd gebaseerd op verschillende wetenschappelijke onderzoeken. één van deze onderzoeken bewijst de effectiviteit van blauw licht op lage intensiteit bij de behandeling van lichte of gemiddelde acné.

Gebruik van rood licht ondersteunt het verloop van het ontstekingsproces en de genezing. Het BRH (BLUE-RED-HEAT) handstuk kan zowel gelijktijdig het blauwlicht als het roodlicht op de huid projecteren, en daardoor intenser gaan werken in de diepere lagen van de huid. Met lichttherapie zorgt een verwarmingselement ervoor dat het oppervlak dat in aanraking komt met de huid een bepaalde temperatuur bereikt. 

De Led-therapie kan dus gebruikt worden voor de behandeling van acné, en zorgt ook voor unieke resultaten bij verouderde, lichtbeschadigde en gerimpelde huid. Het anti-aging programma heeft een weefselstimulerend effect om het vermoeide metabolisme van de huid te stimuleren. Het rosacea-programma heeft een anti-inflammatoir en regeneratie-bevorderend effect. 

 

5. Radiofrequentie

 

Dit handstuk werkt voornamelijk liftend. Gedurende het gebruik van radiofrequentie warmt de energie de huid en onderhuid op, terwijl het huidoppervlak nauwelijks verwarmd wordt. Het bipolaire handstuk wordt gebruikt om de huid glad te strijken en voor andere behandelingen die een effect wensen te bereiken op het oppervlak van de huid. In dit geval passeren de radiogolven heen en weer tussen de twee polen die geïntegreerd zijn in het handstuk, hierdoor worden de huid en de opperhuid het best bereikt. De collageenvezels worden geherstructureerd om een permanent resultaat te bekomen. Het huidoppervlak is verbeterd en de huid is onmiddellijk verstevigd.  

 

Resultaat na 1 behandeling en 2 weken thuisverzorging!