10 Super simpele tips voor een stralend gelaat!

Hallo daar, stralende zielen!

Ik wil het even hebben over iets waar we allemaal van houden: een gezonde, stralende huid. Het goede nieuws? Je hoeft geen fortuin uit te geven aan aan dure crèmes om een huid te hebben waar je trots op kunt zijn. Ik geef jullie 10 eenvoudige tips en trucjes voor een gezond gelaat die je gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt opnemen. Laten we beginnen! 

 

1. Hydrateer, Hydrateer, Hydrateer! 

Een goede moisturiser is de basis voor een gezonde huid. Elke huid heeft baat bij een vochtinbrengende crème. Jawel.. ook een vette huid kan baat hebben bij hydratatie. Ook water is je beste vriend als het gaat om een gezonde huid. Drink voldoende water gedurende de dag om je huid gehydrateerd te houden en ongewenste droogte te voorkomen. 

 

2. Reinigen als een pro.

Doe jezelf een plezier en reinig je gezicht elke ochtend en avond. Het neemt enkele minuutjes van je tijd, maar je huid zal er zo dankbaar voor zijn. 

 

3. Zonnescherm voor de win! 

Bescherm je huid tegen die schadelijke zonnestralen met een goede zonnecrème. ja, zelfs op bewolkte dagen! 

365 dagen per jaar zonnecrème smeren is dé beste anti-aging tip die ik als skin expert kan geven.

 

4. laat jezelf verwennen.

Om de 6 à 8 weken een gelaatsverzorging in het schoonheidsinstituut doet wonderen voor je huid. Dankzij onze expertise mogen wij namelijk met producten en zuren werken die veel hoger geconcentreerd zijn dan de producten die gemaakt worden voor thuisgebruik. Niet alleen een weldaad voor je huid.. maar ook een zalig me-time momentje! Win-Win!

 

5. Beauty sleep.

Voldoende slaap is je geheime wapen voor een gezonde huid. Zorg voor voldoende rust, zodat je huid 's nachts kan herstellen

 

6. Scrub die dode huidcellen weg.

Een milde scrub kan wonderen doen om dode huidcellen te verwijderen en je huid op te frissen. maar opgepast! teveel scrubben is ook niet goed.. Gebruik het 1 keer per week voor die extra glow

 

7. Hands off! 

Raak je gezicht niet aan met vuile handen. Bacteriën op je handen kunnen puistjes veroorzaken.

 

8. Say no to stress.

Stress is een echte huidkiller. Zoek manieren om stress te verminderen, zoals yoga, meditatie, een goed boek lezen.. of een gelaatsverzorging @ Maison Mariette natuurlijk.

 

9. Wees voorzichtig met make-up.

Kies voor niet-comedogene make-up die je poriën niet verstopt en je huid laat ademen. Vergeet niet om 's avonds je make-up te verwijderen

 

10. Lach! 

Last but not least, Lach! Een positieve houding kan je huid laten stralen. Lachlijntjes zijn tenslotte mooie lijntjes

 

Voila, dit was het lieve mensen. Tien eenvoudige tips voor een gezonde huid waar je geen rocket scientist voor hoeft te zijn. Dus, laten we die stralende gloed omarmen en de wereld laten zien hoe geweldig we eruit kunnen zien en ons voelen! 

 

Liefs, 

Stefanie

Maison Mariette

 

Mijn favoriete producten van Philip Martin's om te starten met je eigen skincare-routine:

Reiniging: Cloud mousse - Philip Martin's

Tonic: Cloud Booster Tonic - Philip Martin's

Crème: One s Cream - Philip Martin's

 

Mijn favoriete producten van Jean D'Arcel om te starten met je eigen skincare- routine:

Reiniging: Mousse nettoyante satin - Jean D'Arcel

Tonic: Lotion Tilleul - Jean D'Arcel 

Crème: 24h Crème Sorbet Hydratante - Jean D'Arcel