Plent Marine Collageen

Collageen, het meest voorkomende eiwit in het lichaam, vormt meer dan een derde van al het weefsel! Dit eiwit is een cruciaal onderdeel van huid, haar, pezen, ligamenten, spieren, en meer. Onze hoogwaardige collageenpoeders zijn geformuleerd volgens de meest delicate methoden om ervoor te zorgen dat de voedingskwaliteit en het scala een mogelijke voordelen intact blijven. 

Van collageen is aangetoond dat het antioxiderende eigenschappen, lipidenverlagende activiteit en voordelen voor het bindweefsel heeft en kan helpen bij het bevorderen van huid- en wondgenezing. Wanneer bloedvaten gewond raken, wordt collageen blootgesteld en trekt het cellen, bloedplaatjes genaamd, uit het bloed aan, wat bloedstolling veroorzaakt. Dit helpt om overmatig bloeden te voorkomen wanneer schade optreedt. Daarnaast speelt collageen ook een sleutelrol bij het ondersteunen van de functies van de bloedvaten. 

 

Belangrijkste gezondheidsvoordelen van collageen

Collageen is relatief nieuw in de wereld van voedingssupplementen. Sinds de ontdekking van de voordelen van collageen, hebben onderzoeken mogelijke verbanden laten zien met de bescherming van botdegeneratie, huidveroudering en gewrichtspijn.