Onze toestellen

 

Als Skin Expert zijn we er geen voorstander van om te snel te agressief te werk te gaan op de huid. Daarom kan je online niet direct een toestel-behandeling boeken, maar dien je eerst een 'Nice To Meet You' behandeling te boeken. 

Multiface Pro 

 

De Multiface Pro heeft maar liefst 5 verschillende kopstukken! 

 

1. Autopolaire iontoforese

Dit handstuk wordt gebruikt om hydrofiele (wateroplosbare) stoffen dieper in de sluizen in de huid zodat ze daar hun werking kunnen uitvoeren. 

De bloedvaten worden verwijdt waardoor werkzame stoffen beter in de huid worden opgenomen. 

Iontoforese = Ion migratie.

Stimuleert de bloedcirculatie en verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.

Verwijdert negatieve stoffen waardoor de huidfuncties aanzienlijk verbeteren.

De cellen blijven permanent in de mogelijkheid om te absorberen.

Roodheden worden vermeden. 

Voorkomt een wijziging van de pH-waarde van de huid.

 

2. Elektroporatie 

Wordt ook wel naaldloze mesotherapie of naaldloze microneedling genaamd. Dit handstuk wordt gebruikt om grotere molecules dieper in te sluizen in de huid zodat ze daar hun werking kunnen doen. 

Door middel van naaldloze mesotherapie kunnen actieve substanties in verschillende lagen van de huid gebracht worden dankzij de werking van elektriciteit. Met behulp van deze procedure produceren de speciale elektromagnetische golven die door het apparaat worden voortgebracht minuscuul kleine kanaaltjes die onder het oppervlak van de huid beginnen en zich uitstrekken naar de diepere lagen in de huid. 

Deze behandeling zorgt voor een stralende en gelifte huid. 

 

3. Plasma licht 

Deze nieuwe innovatieve methode kunnen we gebruiken om alles te behandelen die we zien op de huid: puistjes, couperosevaatjes, hyperpigmentatie, littekens, een diepe rimpel, rosacea,.. De 'plasma skin renewal' is gewoonlijk geschikt voor iedereen, gezien het uiterst efficiënt werkt op de moeilijk te bereiken regio's zoals rond de ogen en de mond. Het kan dus gebruikt worden bij quasi elk huidtype.

 

4. LED-therapie 

BRH (Blauw licht - rood licht - warmte therapie)

De ontwikkeling werd gebaseerd op verschillende wetenschappelijke onderzoeken. één van deze onderzoeken bewijst de effectiviteit van blauw licht op lage intensiteit bij de behandeling van lichte of gemiddelde acné.

Gebruik van rood licht ondersteunt het verloop van het ontstekingsproces en de genezing. Het BRH (BLUE-RED-HEAT) handstuk kan zowel gelijktijdig het blauwlicht als het roodlicht op de huid projecteren, en daardoor intenser gaan werken in de diepere lagen van de huid. Met lichttherapie zorgt een verwarmingselement ervoor dat het oppervlak dat in aanraking komt met de huid een bepaalde temperatuur bereikt. 

De Led-therapie kan dus gebruikt worden voor de behandeling van acné, en zorgt ook voor unieke resultaten bij verouderde, lichtbeschadigde en gerimpelde huid. Het anti-aging programma heeft een weefselstimulerend effect om het vermoeide metabolisme van de huid te stimuleren. Het rosacea-programma heeft een anti-inflammatoir en regeneratie-bevorderend effect. 

 

5. Radiofrequentie

Dit handstuk werkt voornamelijk liftend. Gedurende het gebruik van radiofrequentie warmt de energie de huid en onderhuid op, terwijl het huidoppervlak nauwelijks verwarmd wordt. Het bipolaire handstuk wordt gebruikt om de huid glad te strijken en voor andere behandelingen die een effect wensen te bereiken op het oppervlak van de huid. In dit geval passeren de radiogolven heen en weer tussen de twee polen die geïntegreerd zijn in het handstuk, hierdoor worden de huid en de opperhuid het best bereikt. De collageenvezels worden geherstructureerd om een permanent resultaat te bekomen. Het huidoppervlak is verbeterd en de huid is onmiddellijk verstevigd.  

 

 

Multineedling Pro 

Naast de Multi Face Pro hebben we bij Maison Mariette ook de Multineedling Pro.

Dit toestel heeft 2 handstukken:

 

1. De ultrasone spatel / Dermal Peel 

Het utrasone handstuk met lage frequentie wordt gebruikt voor reiniging, diepe peeling, diepe penetratie en revitalisering van de huid. De laagfrequente ultrasone wordt toegepast via een specifiek handstuk met een metalen kop, die kan gebruikt worden voor kleine oppervlakken, bijvoorbeeld in het gelaat, en voor grotere oppervlakken, bijvoorbeeld op het lichaam. Tijdens de behandeling wordt het handstuk over de huid bewogen, waardoor de laagfrequentie ultrasone wordt overgedragen. Toepassing van de dermal peel, dermal energy of dermal repair leidt tot verschillende effecten:

 • Diepe reiniging. Overtollig talg, dode huidcellen en afvalstoffen van de huid worden voorzichtig, maar zeer effectief verwijderd.
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Stimuleert het het lymfestelsel 
 • Stimuleert het metabolisme
 • Bevordert de celvernieuwing
 • Verbetert de opname van actieve werkstoffen

 

 

2. Microneedling / mesotherapie 

Bij microneedling dringt het MESO-handstuk door de hydrolipide barrière met een zachte pad, zodat de actieve stoffen beter kunnen worden geabsorbeerd. De cosmetische microneedling is geschikt voor het behandelen van het gezicht, de hals, de halslijn, de lippen en de rug van de handen. Bij needling maken we minuscuul kleine gaatjes in de huidbarrière. Succes wordt verkregen door:

 • Verbeterde opname van actieve werkstoffen. 
 • Activeert de bloedsomloop en bevordert de bloedcirculatie
 • Stimuleert het celmetabolisme
 • Verbetering van de vochtbindende capaciteit van de cellen
 • Versnelling en verbetering van de celvernieuwing
 • Afvlakken van rimpels
 • De lichaamseigen synthese van collageen en elastine wordt gestimuleerd. 
 • De cellen maken groeifactoren aan die de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluron stimuleren.