Gelaatsverzorgingen


Mijn Specialiteit ligt bij huidverbetering, 

Jou doen stralen en voorzien van net dat tikkeltje meer zelfvertrouwen!

 

Nice to meet you

Onze kennismakingsbehandeling met gratis huidanalyse. Weet je niet goed welk huidtype je hebt en welke verzorging je nodig hebt? Dan is de 'Nice to meet you' perfect voor jou! Na de gratis huidanalyse en het bespreken van je huidige routine bekijken we samen welk huidtype je hebt en passen we de gelaatsverzorging aan aan de noden van jouw huid.

90min. - vanaf 75€

Snelle verzorging

Deze behandeling is ideaal voor de drukbezette vrouw die toch eens nood heeft aan me-time & een glowing skin

30min. - 45€

Tiener behandeling

Tot 18 jaar. De perfecte verzorging voor een jonge en onzuivere huid. Een ware dieptereiniging waarbij we de nadruk leggen op zuiveren, herstellen & hydrateren van het gelaat. 

60min. - 75€

Seizoens behandeling

Een ontspannende verzorging die geschikt is voor elk huidtype. Naargelang de seizoenen veranderen, veranderen ook de noden van je huid. Deze behandeling wordt elk seizoen aangepast. 

60min. - 89€

Hydraterende behandeling

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype. Elke huid heeft baat bij extra hydratatie. 

60min. -  75€

Kalmerende behandeling

Een ideale verzorging voor de gevoelige huid. Vermindert roodheden en brengt balans in de juiste hoeveelheid vocht, vitaminen & mineralen. 

60min. - 75€

Kalmerende PRO+ behandeling

Deze kalmerende verzorging voor de gevoelige huid word versterkt van met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Vermindert roodheden en brengt balans in de juiste hoeveelheid vocht, vitaminen & mineralen. 

60min. - 95€

Voedende behandeling

Voor de droge, doffe en kwetsbare huid. Deze verzorging versterkt de huid en voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. 

60min. - 75€

Voedende PRO+ behandeling

Deze voedende verzorging voor de droge, doffe en kwetsbare huid wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Deze verzorging versterkt de huid en voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. 

60min. - 95

Acné behandeling

Perfecte verzorging voor de acnéhuid die verstopt is door overmatige talgproductie. Normaliseert de talgproductie, zuivert doeltreffend en laat een gevoel van frisheid en lichtheid na.

60min. - 75

Acné PRO+ behandeling

Deze acné verzorging voor de acnéhuid die verstopt is door overmatige talgproductie wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Normaliseert de talgproductie, zuivert doeltreffend en laat een gevoel van frisheid en lichtheid na.

60min. - 95

Zuiverende behandeling

Ideale verzorging voor de vette huid en de huid met vergrote poriën. Is gericht op een dieptereiniging en het balanceren van de talgproductie.

60min. - 75

Zuiverende PRO+ behandeling

Deze verzorging voor de vette huid en de huid met vergrote poriën wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Is gericht op een dieptereiniging en het balanceren van de talgproductie.

60min. - 95

Pigment behandeling

Een verzorging om hyperpigmentatie en huidbeschadiging tegen te gaan. Om onvolkomenheden aanzienlijk te verbeteren en een zonbeschadigde huid te herstellen. Een ware refresh van de huid.

60min. - 75

Pigment PRO+ behandeling

Deze verzorging om hyperpigmentatie en huidbeschadiging tegen te gaan wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Om onvolkomenheden aanzienlijk te verbeteren en een zonbeschadigde huid te herstellen. Een ware refresh van de huid.

60min. - 95

Herstellende behandeling

De ideale verzorging om de huid met eerste tekenen van huidveroudering te vernieuwen en te herstellen. Heeft een sterke revitaliserende en antioxiderende werking. 

60min. - 75

Herstellende PRO+ behandeling

Deze verzorging om de huid met eerste tekenen van huidveroudering te vernieuwen en te herstellen wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Heeft een sterke revitaliserende en antioxiderende  werking. 

60min. - 95

Vernieuwende behandeling

Deze huidvernieuwende verzorging is ideaal voor de huid met verlies aan elasticiteit. Zorgt voor de juiste spanning, elasticiteit en vorming van collageen. 

60min. - 85

Vernieuwende PRO+ behandeling

Deze huidvernieuwende verzorging is ideaal voor de huid met verlies aan elasticiteit en wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Zorgt voor de juiste spanning, elasticiteit en vorming van collageen. 

60min. - 105

Preventieve anti-aging behandeling

Een sterke verzorging voor de huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont om de eerste lijntjes en rimpels op te vullen. Ook een ideale verzorging bij couperose.  

60min. - 85

Preventieve anti-aging PRO+ behandeling

Deze sterke verzorging voor de huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont om de eerste lijntjes en rimpels op te vullen wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Ook een ideale verzorging bij couperose.  

60min. - 105

Anti-aging behandeling

Een krachtige verzorging voor de huid die zichtbare tekenen van huidveroudering vertoont. Op doeltreffende wijze wordt elke cel wakker geschud waardoor lijntjes en rimpels minder diep worden. 

60min. - 95

Anti-aging PRO+ behandeling

Deze krachtige verzorging voor de huid die zichtbare tekenen van huidveroudering vertoont wordt versterkt met onze huidverbeterende toestellen voor een sneller en beter resultaat. Op doeltreffende wijze wordt elke cel wakker geschud waardoor lijntjes en rimpels minder diep worden. 

60min. - 115

Ultieme Anti-aging PRO+ behandeling

Enkel tijdens de wintermaanden mag deze verzorging geboekt worden! Een heel krachtige combinatie van de anti-aging PRO+ behandeling met de microneedling behandeling  voor de huid die zichtbare tekenen van huidveroudering vertoont. Op doeltreffende wijze wordt elke cel wakker geschud waardoor lijntjes en rimpels minder diep worden. 

90min. - 135

Microneedling behandeling

Een intensieve huidverbeterende verzorging waarbij er kleine gestructureerde gaatjes gemaakt worden in de huid, met als doel om de collageenproductie te stimuleren. Ideaal voor een verslapte huid, acné-littekens, rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken, rosacea en fijnere poriën. 

Gelaat 60min. - 115

Gelaat + decolleté 75min. - 135€