Make-Up

So much with so little

Philip Martin’s creëerde een unieke huidverbeterende make-uplijn  met kwalitatieve en onmisbare elementen. Tegenwoordig is het aanbod aan make-up zo groot, dat het moeilijk is hier een keuze uit te maken. Bovendien is make-up de nummer één oorzaak van irritaties, allergieën en verstopte poriën.

Philip Martin’s creëerde met deze gedachte een make-uplijn met de meest zuivere ingrediënten, zonder additieven en waarin alles aanwezig is om de natuurlijke schoonheid en gezondheid van de huid te waarborgen

Organische make-up is natuurlijke make-up die biologisch wordt geproduceerd uit planten van organische bronnen. Zo bevatten onze natuurlijke formules bevatten geen natriumlaurylsulfaat, peg-kleurstoffen, kunststoffen, alcohol, propyleenglycol, methyl/butylparaben.

De producten zijn huidverbeterend en zitten boordevol anti-oxidanten, hyaluronzuur en vitaminen om de huidverzorging te vervolledigen.

Choose to be different 

Philip Martin's creëert een nieuwe en verleidelijke lijn in de make-up wereld. Een collectie die de geavanceerde texturen en de briljantie van kleuren benadrukt met functionele en kostbare ingrediënten. De concentratie van natuurlijke actieve ingrediënten is een behandeling die het dagelijks schoonheidsritueel kan voltooien. De texturen zijn fluweelachtig voor een professioneel resultaat en een tweede huidcomforteffect. De kleuren reflecteren het licht en geven de huid helderheid met lichte en donkere effecten die het contrast benadrukken.