Wimperlifting en Browstyling

Wat is een wimperlifting?

Een wimperlifting, ook wel bekend als een lash lift, is een behandeling om de natuurlijke wimpers een langdurige krul en lift te geven. Het is een populaire methode om de wimpers een volumineuze en gekrulde uitstraling te geven zonder het gebruik van wimperextensions.

Tijdens een wimperliftingprocedure worden de wimpers op een speciale manier gevormd, gelift en gekleurd. Dit wordt meestal gedaan door de wimperharen over een gebogen siliconen pad te plaatsen en ze vervolgens te behandelen met een speciale lash-lift-formule. Deze formule helpt de wimperharen te verzachten en vervolgens in de gewenste vorm te houden. De gebruikte producten kunnen variëren, maar ze bevatten vaak ingrediënten zoals keratine of andere conditioners om de wimpers te versterken en te voeden. Daarna worden de wimpers gekleurd.

 

De duur van een wimperliftingbehandeling varieert, maar het duurt meestal ongeveer 45 minuten tot een uur. Het resultaat kan gemiddeld 6 tot 8 weken aanhouden, afhankelijk van de groeicyclus van de wimpers. De krul blijft langer dan de kleur. Na de behandeling kunnen mascara en andere make-upproducten op de wimpers worden aangebracht zoals gewoonlijk.

 

De voordelen van een wimperlifting:

Enkele voordelen van een wimperlifting zijn onder andere:

  1. Krullende en gelifte wimpers: Een wimperlifting geeft de natuurlijke wimpers een mooie krul en lift, waardoor de ogen groter en meer open lijken.

  2. Geen noodzaak voor wimperkrullers: Met een wimperlifting is er geen behoefte aan het dagelijks gebruik van wimperkrullers, omdat de wimpers al natuurlijk gekruld zijn.

  3. Natuurlijk ogende resultaten: In tegenstelling tot wimperextensions zien de resultaten van een wimperlifting er heel natuurlijk uit, omdat er geen extra kunstmatige wimperharen worden toegevoegd.

  4. Weinig onderhoud: Na een wimperliftingbehandeling is er weinig onderhoud nodig. Men kan mascara en andere make-upproducten op de wimpers aanbrengen zonder de behaalde lift in gevaar te brengen.

Prijzen:

Wimperlift met kleuren 65€

Wat is browstyling?

Browstyling, ook wel wenkbrauwstyling genoemd, verwijst naar verschillende technieken en behandelingen om de vorm, kleur en algehele uitstraling van de wenkbrauwen te verbeteren. Het doel van browstyling is om de wenkbrauwen in balans te brengen met de rest van het gezicht, de natuurlijke wenkbrauwvorm te verbeteren of aan te passen, en de wenkbrauwen een verzorgde en gedefinieerde uitstraling te geven.

Bij browstyling worden de wenkbrauwen terug mooi in vorm gezet en gekleurd voor een nog mooiere uitstraling. Het kleuren van wenkbrauwen is een populaire techniek binnen browstyling om de wenkbrauwen te accentueren, voller te laten lijken of om grijze haren te camoufleren.

We gebruiken een semi-permanente verf speciaal ontworpen voor het kleuren van wenkbrauwharen. Het kan worden gebruikt om de wenkbrauwen donkerder te maken, te versterken of om grijs haar te bedekken. Wenkbrauwverf is verkrijgbaar in verschillende tinten om bij verschillende haarkleuren en huidtinten te passen.

Prijzen:

Wenkbrauwen epileren 10

Wenkbrauwen epileren en kleuren 25